Team CWWP

Folkene bag CWWP er en gruppe kompetente og dygtige ildsjæle med rødder i white water og surf miljøet. Erfaringen med sporten går mere end 25 år tilbage og gruppen har fulgt udviklingen af white water anlæg i resten af verden nøje igennem de seneste 20 år. Dertil har gruppen professionelt beskæftiget sig med udvikling af idrætsfaciliteter og trendidrætter i Danmark igennem mange år og er både involveret i national og international idrætspolitik samt udvikling af events, uddannelser og camps for mange tusinde udøvere.

JAKOB FÆRCH, Initiativtager

Jakob er initiativtager til CWWP og har arbejdet på projektet siden 2001. Han er formand i Dansk Surf & Rafting Forbund hvor han har været initiativtager til projketet STOKED og er desuden initiativtager til nuværende Copenhagen Watersports, hvor han siden 2001 både har siddet som formand og næstformand og på nuværende tidspunkt fungerer som klubbens kasserer.

Han er initiativtager til en lang række projekter i CWS, herunder Xtrem Idræt for overvægtige unge, SUP Copenhagen og Wakeboarding. Jakob er desduen uddannet klasse V rafting riverguide og turleder og har dyrket white water sport siden 1995.

Jakob er til daglig ansat som Udviklingskonsulent i Lokale og Anlægsfonden.

  • +45 28 69 47 74

  • jakob@dsrf.dk

MORTEN BERTELSEN, Initiativtager

Morten Bertelsen er initiativtager til CWWP og har arbejdet på projektet siden 2001. Han er ligeledes initiativtager til nuværende Copenhagen Watersports hvor han siden 2001 har siddet som både formand, næstformand og bestyrelsesmedlem.

Han var også intitiativtager til projektet Extrem Idræt for overvægtige unge og et idrætspolitisk idéprogram. Morten har dyrket white water rafting siden 2001, men har også en karriere som tidligere elitefodboldspiller.

Morten er til daglig konsulent i Implement Group hvor han arbejder med ledelse og erhvervspsykologi.

  • +45 52 21 60 08

  • morten.bertelsen@gmail.com

MICHAEL LINDBERG, Projektchef i DSRF

Michael har været en del af projekt CWWP siden 2008. Han er været formand i Copenhagen Watersports og har dyrket white water rafting siden 2006 og surfing siden 2010. Han er medstifter af Dansk Surf & Rafting Forbund, hvor han er ansat som Projektchef – særligt i relation til projektet STOKED som Nordea-fonden har støttet med 5,2 mio. kr. Michael var desuden initiativtager til projekt SUP Copenhagen, som i 2013 forankrede Stand up paddle sporten i CWS.

Michael sidder som Head of Anti Doping Committee i det Internationale Rafting Forbund.

Michael har tidligere været ansat som Antidoping konsulent i Anti Doping Danmark og som projektleder i By & Havn.

  • +45 25 14 20 68

  • michael@dsrf.dk

JAKOB AGERGAARD, Formand i CWS

Jakob er formand i Copenhagen Watersports og har dyrket white water sport siden 2011. Han har i foreningen været involveret i en lang række af initiativer for at få flere danskere på vandet. Med en fortid som elitegymnast, har Jakob siden barnsben viet sit liv til foreningslivet, som udøver, instruktør samt gennem bestyrelsesarbejde.

Karrieremæssigt er Jakob beskæftiget indenfor forskning på Institut for Idrætsmedicin på Bispebjerg Hospital, hvor han pt. besidder en stilling som Postdoc med fokus på forandringer i og remodellering af muskelvævet.

  • +45 23 39 29 09

  • jakobagergaard@hotmail.com